Warning: copy(/var/www/html/pienvarastot/wp-content/wflogs//GeoLite2-Country.mmdb): failed to open stream: Permission denied in /var/www/html/pienvarastot/wp-content/plugins/wordfence/lib/wordfenceClass.php on line 1736
Jyväskylän Pienvarastot - Kanavuoren Pienvarastot. Jyväskylä, Vaajakoski. p.040-778 1042. Itsepalveluvarastot, varastointi palveluna, varastointipalvelu, rullakkovarastointi, lavavarastointi, laatikostot, lämpimät varastot, tallentava kameravalvonta, säilytys, rengassäilytys, avainkortti, elektroniset avaimet, hälytyskeskusvartiointi, noutopalvelu, pihasäilytys, rengashotelli, rengassäilytys, pihasäilytys, henkilö-, paketti-, matkailuautot, asuntovaunut, veneet, kontti, kontit, aidattu piha-alue, muuttopalvelu, pakettiauto, pakettiauton vuokraus, Säilytykset | Jyväskylän Pienvarastot

Säilytykset

Pihasäilytys

Soveltuvuus:

Voit säilyttää varastomme pihalla omia laitteitasi tai käyttää sitä parkkipaikkana. Soveltuu sekä ns. liikuteltaville että siirrettäville laitteille kuten henkilö-, paketti-, matkailuautot, asuntovaunut, veneet, yms. sekä säilytysratkaisut kuten kontit tms.
Sekä muut vastaavat laitteet.

Olosuhteet:

Varastomme piha-alue on aidattu, siinä on yövalaistus sekä kameravalvonta. Pihaan pääsee portista vain omat asiakkaamme käyttäen elektronista avainta. (Huom. piha ja aidoitus on työn alla (syyskuu 2014).

 

Pihapaikan hinta:

Ilman katosta, koko: 3 x 7,5m 39eur/kk.

Pressuhalli, koko: 3 x 7,5m 69eur/kk.

Kysy isommat.
Muita edellytyksiä:

Huomioithan että varastoimasi tavara on oltava siinä kunnossa ettei se voi aiheuttaa vahinkoa ympäristölle, rakennuksille eikä muille varastoitaville tavaroille. Moottoreista on varmistettava ettei mahdollisia öljy tai nestevuotoja pääse tapahtumaan.

Varusta laitteesi siten ettei pakkanen vaurioita säilytyksessä olevaa laitetta.

Huomaa että kaikesta näistä varotoimista huolimatta asiakas vastaa itse varastoimansa tavaran vakuuttamisesta. Vähintään varkaus, palo, ilkivalta yms. tulee olla voimassa vaikka muuten laite ”seisonnassa” olisikin.

Kanavuoren Pienvarastot Oy
PL 29
40801 Vaajakoski

Tomi Surma-Aho
p. 040-778 1042
Y: 2284629-3